Nyhed

Fredagens censor til eksamen er Gulddreng

Gulddreng og Thomas Skov har et andet take på højtiden

Det er eksamenstid igen-igen, og studerende kan vælte sig i årstidens gode råd om konstruktive rutiner, kost, berolignede musik og relevante medikamenter for at opnå den optimale karakter, måske på trods af indsats. De fleste kan sætte huer på hovedet, springe på en vogn og lade sig trække igennem studietidens sidste fælles tur. 

Gulddreng er ikke sen til at reagere på sæsonens tænderklaprende højdepunkt. I dag er han ude med nummeret Censor, hvor han på sædvanlig ironisk manér sætter scenen – denne gang hen over det grønne klæde.

Nedenfor kan du se et klip med de to selviscenesættere Gulddreng og Thomas Skov, som hegler skolepigerne Signe og Johanne igennem eksamen for at give dem en overraskende karakter efter den nervepirrende optræden.


Om Gulddreng, borgerligt kendt som Malte Ebert, selv havde udfordringer med eksamen i sin skoletid, melder historien ikke noget om. Teksten i Censor lader til at være opfordring til at lade være med at tro, at eksamen og karakterer er det vigtigste i verden... For du får 12, når Gulddreng er din censor.

ANNONCE