Katinka erstatter Liss til NorthSide

Katinka erstatter Liss til NorthSide

LISS kan desværre ikke gennemføre deres lovede optræden til NortSide Festival i år, men heldigvis er Katinka klar til at udfylde pladsen på Red Stage søndag klokken 18.15, skriver NorthSide på deres facebook side. 

LISS skriver selv en forklaring på deres Facebookside, hvor de beklager den svære beslutning. Gruppen forklarer, at de har taget munden for fuld og bliver nødt til at fokusere på ny musikskrivning lige nu.

 

 

Katinka har for nyligt udgivet deres debut-album, ”Vi Er Ikke Kønne Nok Til At Danse”, som blev tildelt fem stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen som tilføjede: ”Der er så ufattelig meget krop i Katinkas sange, at man kun kan blive væltet omkuld. Og det er faktisk på tide, at en yngre kunstner på den måde rusker op i former og formler. Ja, Katinka er en af fornyerne på den danske musikscene”. Så selvom det skuffer mange at LISS måtte aflyse, så er der stadig noget at se frem til søndag aften på NorthSide.

 

Veloplagte Katinka spillede numrene "Luftballoner" og "Du Tænker Ikke" til GAFFA-Prisen 2016, se gruppens liveoptræden her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA