Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Sommeren er på vej og det kan mærkes i festlandet

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Stærke sager på Rust


Der kommer til at flyde med stærke sager på Rust, der fredag lægger hus til en samling af Danmark ypperste navne inde for dancehall. Konceptet har fået navnet Hotsauce, og består af Kaka, Eebz, Gio og Pharfar bag lydsystemet, og rejser land og rige rundt i maj. Fredag er turen så nået til Rust, hvor de svedige rytmer vi flyde udover scenen, og henover dansegulvet.

Hvad: Hotsauce Tour – Rust

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N


Hvornår: 26. maj fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Worldy på Bolsjen

Bolsjefabrikken går det endnu engang ned, når klubkonceptet Worldy skyder igennem lokalernes vægge. Området på grænsen mellem Nordvest og Østebro vil blive omdannet til verdensmusikalsk festmekka, når orientalske rytmer møder den tunge bas.


Hvad: Worldy

Hvor: Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, Kbh. Ø

Hvornår: 26. Maj fra kl. 21.00


Hvordan: Facebook-event

 

Maskebal under Regnbuen


Double Rainbow i Aarhus inviteres der endnu engang til maskebal til lyden af skarpe rytmer. Så træd et skridt tilbage i tiden, find din vildeste maske frem og dans til natklubbens tunge rytmer.

Hvad: Aarhus Masquerade 2017

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 1, Aarhus C


Hvornår: 27. Maj fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 


Tømmermænd i Vega

Denne weekend går det endnu engang ned på Vega, når Love Hangover overtager folkets tømmermændsramte hjerter. Sæsonen sidste omgang Love Hangover markerer også den officielle åbning af det nye Ideal Bar, og blandt andre Christian d’Or er inviteret til at kaste med beats.

Hvad: Love Hangover Pt. 5


Hvor: Ideal Bar, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 27. Maj fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event


 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE