Ariana Grande skriver åbent brev efter terrorangrebet: "Mine fans gør mig stolt"

Ariana Grande skriver åbent brev efter terrorangrebet: "Mine fans gør mig stolt"

Ariana Grande er for første gang kommet med en længere udtalelse efter terrorangrebet ved hendes koncert i Manchester mandag aften den 22. maj, hvor 22 blev dræbt og 59 såret. Kort efter tragedien tweetede Grande "Jeg er knust. Fra det inderste af mit hjerte: Jeg er så ked af det, jeg har ingen ord". Ellers har hun været tavs indtil nu, hvor hun har lagt et længere brev på Twitter. Her skriver hun blandt andet:

"Jeg har tænkt på mine fans og jer alle non stop igennem den seneste uge. Den måde, I har håndteret dette på, har været mere inspirerende og har gjort mig mere stolt, end I nogensinde vil vide. Medfølelsen, venligheden, kærligheden, styrken og fællesskabet, I har vist over for hinanden i den forgangne uge, er præcis det modsatte af de afskyelige hensigter, det må kræve at udføre noget så ondt som det, der skete i mandags. I er det modsatte. Jeg er ked af den smerte og frygt, I må føle og for det traume, som også I må opleve."

Grande skriver videre, at hun vil komme tilbage til Manchester på et endnu ikke nærmere defineret tidspunkt for at holde en koncert til støtte for ofrene. Læs hele hendes brev nedenfor.

Ariana Grande aflyste efter terrrorangrebet de syv følgende koncerter på sin Europaturné, der ifølge planen bliver genoptaget 7. juni i Paris.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA