Nyhed

Ny sommersingle fra Citybois sammen med TopGunn

Start sommeren med det nye nummer "Pool"

Anthon Edwards Knudtzon og Thor Blanchez Farlov, og kendte som Citybois, hænger til dagligt ud i SLY-studiet i København. Det samme gør Oliver Gammelgaard Nielsen, også kendt som TopGunn, og det har resulteret i samarbejde på nummeret Pool, som er ude i dag.

Citybois udgav deres debut What Bois About To i 2015, hvor GAFFAs Jens Dræby gav det følgende med på vejen:

"What Bois About To sejrer med nogle stærke referencer, som giver de ni numre en imponerende forskellighed. Sange som Come a Little Closer og titelnummeret smager af Justin Biebers seneste udgivelse, altså på den fede måde, mens Citybois lyder som en opspændt Joey Moe i de spæde Nexus-dage."


TopGunns seneste album er ligeledes fra 2015, og GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr havde følgende bemærkninger:

 "TopGunn er en charmerende fyr, og det skinner igennem når han synger. Og ja, på dette album er han mere sanger end rapper – om end han ironisk nok omtaler sig selv som rapper flere gange i løbet af albummet. Det kunne være dejligt at høre TopGunn hæve niveaet ved at presse sig selv, udfordre sit publikum og skabe noget, der ikke bare er fint nok, men noget, der har kant og noget, der virkelig sparker r**. Der er ingen tvivl om, at han har evnerne, men har han modet?"

Hør det nye nummer Pool på Spotify:


 

ANNONCE