Mød Saveus, Tina Dickow og Allan Olsen i GAFFA juni – på gaden i dag

Mød Saveus, Tina Dickow og Allan Olsen i GAFFA juni – på gaden i dag

Så er GAFFAs sjette nummer i 2017 på gaden. 84 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et stort interview med Saveus, der er aktuel med singlen "Himalaya" og koncerter på NorthSide og Tinderbox. Vi har talt med Martin Hedegaard om hans lange tur fra sejren i X Factor 2008 og til nu, hvor han arbejder hårdt på at få et internationalt gennembrud.

Allan Olsen er ude med nyt album, hvor han som sædvanlig skyder med skarpt mod de fleste – blandt andet måneskydere og medieorakler. Der er guldkorn ad libitum fra gnavpotten.

Alt-J er klar med deres tredje udspil. Vi har talt med den ambitiøse indierockgruppe, der er ligeglade med genrer, bare folk lytter.

Twin Peaks er tilbage efter mere end 25 år. Vi bringer et portræt af kultseriens instruktør David Lynch og ikke mindst hans særlige forhold til musik

I vores uddannelsestillæg kan du blandt andre møde Louise Kjølsen alias Twerk Queen, der både er twerk-mester og psykolog – og vil erobre verden balde for balde. Vi har også talt med Amanda Glindvad fra Jærv, Mathias Pedersen Smidt fra I'll Be Damned (og Jærv) og Marie Hageltorn Christiansen fra Katinka, der alle har kombineret en musikorienteret uddannelse med en karriere som udøvende musiker.

Desuden kan du læse interviews med Alma, Tårn og Baest, "Count to Ten"-turnéaktuelle Tina Dickows svar på læsernes intelligente spørgsmål, læse et interview om Komos Festival-konferencier og P4-vært Alex Nyborg Madsens musiksmag – og meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med juniudgaven af GAFFA!

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA