Nyhed

Bom! Foo Fighters er ude med nyt rasende nummer – se video

Et revitaliseret band er klar til årets Roskilde Festival

Et plejehjem. Sygeplejersken, som har en skræmmende lighed med den iskolde oversygeplejerske i Gøgereden, Mildren Ratched, leverer piller til en mandlig beboer. Pillerne skal spises før aftenens koncert. Men han knuser glasset, smider pillerne væk, og går til koncerten.

Foo Fighters er på scenen i tung makeup, hvilket ofte er en gimmick i deres videoer, men der er intet kunstigt ved sangen Run, som er lagt ud i dag. Den starter roligt og bryder ud i et overraskende aggressivt stykke, hvor Grohl vræler sig igennem et stykke stemmeforvrænger. Og beboerne går amok, springer rundt, vælter og svinger med hængepatterne. 

Sangen er en tydelig opfordring til at vågne op, ryste rutinerne af sig, bryde ud af vanerne og omfavne forandringer – "Run for your life with me", som Grohl synger.


Seneste album fra Foo Fighters er fra 2014, og blev i GAFFA beskrevet som intet nyt er godt nyt, men det ser ud til at være en saga blot. Foo Fighters kan opleves på årets Roskilde Festival, hvor de står øverst på plakaten.

Se oprøret på plejehjemmet her, og nyd det revitalierede band:


 

ANNONCE