Nyhed

Seksstjernede Pede B annoncerer efterårsturné og udgiver ny single

Rapperen drager landet rundt i oktober og november

Rapperen Pede B har netop udgivet singlen "Din Måde" feat. Jonas Rendbo og annoncerer ved samme lejlighed en stor efterårsturné, der skydes i gang den 14. oktober med en releasekoncert i Amager Bio. Hør den nye sang nedenfor.

Det tekstlige univers i "Din Måde" handler om at kunne se tilbage på fortiden gennem nutidens briller. I sangen, der gæstes af soulsangeren Jonas Rendbo, giver Pede B en række gode råd til sit yngre jeg. Det handler om usikkerhed, og hvordan den lange vej til målet somme tider kan være den bedste. 

"Din Måde" er den anden singleforløber fra Pede B’s kommende album "Sparring". På den nye plade, der udkommer den 15. september 2017, har Pede B inviteret en stribe andre kunstnere til at være med. Formålet er at udvikle sit talent gennem sparring med andre, og Pede B har som mål med albummet at være brobygger mellem den nye og gamle skole af dansk hiphop.
 
 
Pede B har flere flotte koncertanmeldelser fra GAFFA i bagagen. Både på Roskilde Festival 2015, og da han holdt releasekoncert for sit hidtil seneste album, "Gin & Cocio", på Bremen Teater i april 2016, uddelte Peter T. Aagaard de maksimale seks stjerner. Om sidstnævnte koncert skrev han blandt andet:
 
"Der kan siges mange ord om, hvor imponerende præstationen er, men til syvende og sidst er det vigtigste at fortælle, at jeg nok engang blev næsegrus af beundring over, hvor fabelagtigt forskruede idéerne fra Pede B's skaldede hoved er, når de vækkes til live. Fra den kunstnerisk eminente afvikling af koncerten i Bremen Teater over den fuldstændig ekstatiske Roskilde Festival-koncert og til denne vanvittige dobbeltkoncert er der ikke andet end at bøje sig i støvet for ham. Ret beset burde jeg uddele 12 stjerner, for begge afdelinger af releasekoncerten var i absolut topklasse." Læs hele anmeldelsen her.
 
Efterårsturne: 

  •  14.10. RELEASEKONCERT Amager Bio, København

  •  19.10. Radar, Aarhus

  •  20.10. Posten, Odense

  •  21.10. Von Hatten, Randers

  • 3.11. Kulturfabrikken, Nykøbing Falster

  • 4.11. Templet, Lyngby
 
  •  9.11. Pavillonen, Grenå

  • 10.11. Kulisselageret, Horsens

  • 11.11. Forbrændingen, Albertslund
ANNONCE