Nyhed

RECession Festival holder sommerfest med femstjernet livemusik

x

RECession Festival, der løber af stablen den 18. og 19 august på VoxHall og Radar i Aarhus med navne som Trentemøller, TOM and his Computer, Roxy Jules, First Hate og The Love Coffin, inviterer til sommerfest lørdag den 3 juni på Sway.

Musikprogrammet for RECession Festival 2017 til august er nu fastlagt, og det fejrer festivalen med en sommerfest på Sway. Der vil være gratis livemusik, RECession DJ Team og pølser fra grillen.
Musikken til sommerfesten bliver leveret af syrerockorkesteret Elevatorfører (billedet), lofi-gruppen Hellraiserten, garagerockbandet Nicotine Nerves og post-punkerne Shocking White.



Elevatorfører
Det dansksprogede syrerockorkester Elevatorfører balancerer deres udtryk mellem den vilde jambaserede rockmusik fra 60’erne og 70’erne og mere pop-orienterede sange. Teksterne står centralt i Elevatorførers numre og spænder fra protestsange til desperate kærlighedssange.

Gruppens dobbelte debutalbum, "Prøv lige at forestille dig det/Søvngænger" fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder Espen Strunk og blandt andet følgende ord: "...med forbavsende stilsikkerhed og evident kærlighed til traditionen banker de rusten af det bedagede udtryk bevidsthedsudvidende og tager lytteren med på musikalske rejser af den slags, der fremkalder salige erindringsglimt af tæppedraperede, dunkle rum og bløde klumper sort afghan." Læs hele anmeldelsen her.



hellraiserten
Hellraiserten har efterhånden huseret i den musikalske undergrund i et årti. Bandet spiller langsom lo-fi, der henter inspiration fra 90e'r-bands som Sophia og Sparklehorse. Gruppen har udsendt to album, "hellraiserten" (2008) og "we have such sights to show you" (2012) og senest ep'en "The
Rough" (2015). Koncerten på Sway bliver ganske intim, da sanger Jacob Høegh kommer fordi
og spiller solo.



Nicotine Nerves
Nicotine Nerves er et garagerockband fra Aarhus og består af sanger og guitarist Rasmus Rankenberg Madsen og trommeslager Frederik Nielsen. De trækker på elementer fra grunge, garage og punk med voldsomme skift i intensitet som hos forbillederne Nirvana og Pixies. I 2016 blev bandet Ugens Kanon på DR Karrierekanonen med sangen "Nervous" med ordene: "Ud af noget så ubehageligt som angst, pres og stress er vokset et hårdtslående og hurtigt rocknummer."



Shocking White
I løbet af deres tre studiealbums og ene ep har Shocking White spillet alt fra energisk postpunk til no wave og garagerock, men støjen har altid været central i deres musik. På bandets fjerde album, Ghosting, er fokus på både støjen og den gode melodi.





Musikprogram for sommerfesten:
21:15 Hellraiserten (Solo)
22:00 Shocking White
22:55 Elevatorfører
00:00 Nicotine Nerves
00:45 RECession DJ Team // DJ Holm // DJ Slowburn


ANNONCE