Nyhed

Hiphop-ikonet Nelly giver dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Nelly, hiphop-stjernen bag nogle af de mest ørehængende hits fra 00’erne, giver koncert i Danmark den 30. oktober. Han var sidst i Danmark for et år siden, hvor han stod på scenen i Store Vega i København, den selvsamme scene som han indtager til efteråret. Billetsalget starter på fredag, hvis du skal sikre dig en plads.

Selvom man skulle tro, at hiphop-ikonet havde tjent ind til resten af livet med monster-hits som ”Hot in Here” og ”Dilemma”, så kunne det amerikanske netmedie TMZ sidste år afsløre, at Nelly skyldte flere millioner dollars i manglende skattebetaling. Hvilket hans fans straks forsøgte at hjælpe med ved at streame de populære hits.  

Om det har hjulpet Nelly ud af den høje gæld, eller om han forsøger at indtjene det manglende med en turné, er svært at afgøre, men til Danmark kommer han for anden gang på to år. Det er helt klart, at rapperen har et bagkatalog med hits, fra sine syv studiealbums, som mange kan synge med på, og dermed kan tænde ild under Vega.


Der er dog plads til forbedring fra hans sidste besøg, hvor GAFFA-anmelder Peter T. Aagaard ikke var specielt imponeret og tildelte koncerten tre stjerner under overskriften, ”Nuller-ikonet serverede mandestriphop uden happy ending”. Så vi krydser for, at den charmerende rapper har mere at byde på til oktober.

Genhør her lyden af 00’erne fra samarbejdet med Kelly Rowland,”Dilemma”.

 


 

 

 


ANNONCE