Nyhed

Hør Tinderbox-aktuelle The Killers give en live-forsmag på deres kommende album

Sidst i ugen udkommer den første oficielle single fra The Killers næste album

Las Vegas-bandet The Killers har ikke udgivet ny musik siden albummet Battle Born fra 2012, men arbejder på deres femte studiealbum. Den første officielle single fra det kommende album hedder ”The Man” og udgives den 14. juni, men under rockgruppens optræden på hotellet Borgata i Atlantic City, benyttede de lejligheden til at afprøve et andet nummer – hør det nederst. 

Som et overraskelsesnummer spillede The Killers sangen ”Run for Cover”, som blev modtaget med stor applaus. Sidste år nævnte forsanger Brandon Flowers til mediet NME, at sangen var skrevet til The Killers' tredje studiealbum Day & Age, men nu tyder alt på, at det ni år gamle numre har fundet vejen til lyset. 

Indtil videre har det femte studiealbum ingen endelig udgivelsesdato, men det kommer i løbet af året, og Tinderbox tør godt love, at vi kommer til at høre nye sange med The Killers til festivalen i slutningen af måneden. Koncerten bliver dette århundredes helt store rockbands første i Danmark siden den seksstjernede koncert til Skive Beach Party i 2009. 


Hør og se "Run for Cover" blive spillet for første gang live:

ANNONCE