Nyhed

Scarlet Pleasure udgiver ny overraskelses-ep

x

I fredags udsendte københavnske Scarlet Pleasure singlen "Limbo", og i dag overrasker trioen med en helt ny ep med samme titel.

Titelsangen kan ifølge bandet selv ses som en slags part II til forårets hitsingle "Deja Vu". Forsanger Emil Goll forklarer: ”Måneskinsfester i Thailand, dekadente udskejelser i St. Tropez og happy hour på det lokale diskotek i provinsen. Vi ser den overalt: virkelighedsflugten. ’Deja Vu’ var et portræt af én mands skæbne, mens ’Limbo’ er et portræt af en generation.”

Han fortæller videre om den nye ep: ”Vi har arbejdet med færre elementer, valgt at skrue godt op for enkelte roller, og frem for at gå efter et maksimalt glansbillede har vi søgt det uperfekte, og det har været vigtig for os at vende tilbage mod vores udgangspunkt: bas, trommer og guitar. Det har også betydet, at vi har stået med mere eller mindre færdige produktioner, som vi har taget videre i studiet med produceren Vasco, der har tilført den sidste magi.”


Emil Goll (sang), Joachim Dencker (trommer) og Alexander Malone (bas) tager sangene fra "Limbo" med på tour og er blandet andet en del af plakaten til årets Grøn Koncert. Til november giver Scarlet Pleasure en række danske shows, og det populære livenavn er allerede nu tæt på udsolgt i Store Vega.

GAFFAs anmelder Chris Johansen tildelte Scarlet Pleasure fem stjerner på årets Spot Festival under overskriften "Formidabel popfest". Læs hele anmeldelsen her.

Hør ep'en "Limbo" her.


 

ANNONCE