Ariana Grande modtager æresborgerskab i Manchester

Ariana Grande modtager æresborgerskab i Manchester

Den 4. juni vendte Ariana Grande tilbage til Manchester med et stjernespækket hold, som stod for en tre timer langt velgørenhedskoncert under titlen ”One Love Manchester”. Byrådet i Manchester har nu vedtaget et nyt æresborgerskab, som skal anerkende helt særlige bidrag til byen. Ariana Grande står selvfølgelig forrest i rækken af modtagere.

At Ariana Grande mindre end to uger efter sin koncert den 22. maj, som sluttede med et forfærdeligt terrorangreb, hvor 22 blev dræbt, havde stablet et show af sådan en kaliber på benene i selvsamme by, mener byrådsmedlemmer skal belønnes på særlig vis. Koncerten indsamlede omkring 26 millioner danske kroner (tre millioner pund) til angrebets ofre og pårørende.

Lederen af Manchester byråd, Sir Richard Leese, forklarer om æresborgerskabet til BBC: ”Det virker som et passende tidspunkt at opdatere måden, hvorpå vi anerkender dem, som yder bemærkelsesværdige bidrag til livet og succesen i vores by.” Dertil uddyber han:

”Vi har alle en grund til at være utroligt stolte af Manchester og den robuste og medfølende måde, byen, og alle associerede med den, har reageret på den forfærdelige hændelse den 22. maj – med kærlighed og mod frem for had og frygt.”

Se her det afsluttende og meget følelsesladede nummer fra ”One Love Manchester”:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA