Nyhed

Jay Z annoncerer sit nye album 4:44

x

Hvis du er faldet over tallene 4:44 på andre musikmedier, som en reklame tilknyttet Tidal, så har der været en velovervejet bagtanke. Jay Z har netop annonceret sit nye album 4:44, som bliver udgivet den 30. juni – altså lige om lidt. Udgivelsen blev annonceret af Tidal på Twitter tidligere i dag.

Sammen med offentliggørelsen af det kommende album blev en bid fra en video og nyt nummer, med titlen ”Adnis”, også delt. På det korte 30 sekunders klip ses Mahershala Ali under en enkeltmands bokse-seance i et tomt rum, alt imens Jay Z rapper et par linjer, fra hvad der må formodes at være en ny sang.


 “Letter to my dad that I never wrote / Speeches I prepared that I never spoke / Words on the paper that I never read / Proses never penned, they stayed in my head.”


Tidal har tidligere annonceret en ny film, hvor Jay Z sammen med skuespiller Lupita Nyong’o, skuespiller og instruktør Danny Glover og netop skuespiller og rapper Mahershala Ali inkluderes på listen af medvirkende. Rygterne om, at Jay Z følger i sin kones, Beyoncés, fodspor med et visuelt album er endnu ikke bekræftet, men så godt som.

Jay-Z og Beyoncé er i øvrigt i den forgangne uge blevet forældre til tvillinger ifølge blandt andre CNN. Børnenes køn er dog endnu ikke offentliggjort. Parret har i forvejen datteren Blue Ivy på fem år.

ANNONCE