Nyhed

Kellermensch varmer op til Roskilde med ny livevideo – se den eksklusivt her

x

Det danske band Kellermensch er i fuld gang med forberedelserne til deres optræden på årets Roskilde Festival. Lørdag den 1. juli klokken 16.00 spiller bandet på Arena, og de har i den anledning været i arkiverne, hvor de har fundet en ikke før set videooptræden af “The Day You Walked” fra Spot Festival 2014. En video, du kan se eksklusivt her.

Videoen viser meget præcist, hvad publikum kan forvente af en Kellermensch-optræden, og bandet deler videoen nu som en appetitvækker til deres koncert på Arena. Trommeslager Anders Trans fortæller: “Vi glæder os helt vildt til at optræde på Roskilde Festival. Vi er kommet på den festival, siden vi var små, og Arena er helt sikkert favoritscenen. Så vi vil gøre alt, hvad vi kan for at leve op til de mange vilde koncertoplevelser, vi selv har haft under det telt!”

Bandets andet album, “Goliath”, udkom i januar måned, og bandets optræden vil byde på en god blanding af sange fra det album og det selvbetitlede debutalbum fra 2009.


Kellermensch spillede blandt andet på årets Spot Festival, hvor vores anmelder kvitterede med hele seks stjerner og blandt andet skrev om – og især forsanger Sebastian Wolffs – vilde optræden:

"Sebastian Wolff var en mand med en mission. Han kastede sig hovedkulds ud over stolerækkerne. Gående ud og på tværs på stoleryggene med mikrofonledningen efter sig uden hensyn til de forbløffede og henrykte publikummer, der gjorde sit til at undgå at blive halshugget af mikrofonledning og samtidig sørge for at holde Wolff på benene. Det var meget intenst at være vidne til. Tilbage på scenen faldt han da også pladask i ledningen. Han var frygtløs. Ikke kun over for eget helbred, men på hele salens og scenens vegne."


ANNONCE