Nyhed

Rasmus Seebach har single og album på vej

x

Rasmus Seebach har netop annonceret på Facebook, at der til efteråret kommer ny musik, når han udgiver en ny single efterfulgt af et album. Den kommende plade bliver Seebachs femte af slagsen og er efterløberen til et storsælgende bagkatalog og titlen som den bedst sælgende dansksyngende artist i dette årti.

I starten af januar 2017 passerede Rasmus endnu en milepæl, da han blev far til sønnen Holger.

Den nye titel som far har i sagens natur haft en kæmpe indflydelse på Seebachs musikalske og professionelle liv. Netop familien og familieforøgelsen er derfor det helt centrale omdrejningspunkt i det tekstmæssige univers på den nye plade, som både omhandler Seebachs fortid, nutid og fremtid.


”Jeg har valgt at dedikere mit nye album til Holger. I sangene fortæller jeg blandt andet om, hvordan jeg mødte hans mor, og hvem hans farfar var. Jeg håber, at han en dag kan få glæde af sangene,” udtaler Seebach.

Rasmus Seebach har siden debuten i 2009 udgivet et nyt album hvert andet år om efteråret, så han holder sin faste udgivelsesfrekvens. Det første, selvbetitlede album fik i øvrigt to stjerner af GAFFA, det andet, "Mer' end kærlighed", fik tre stjerner, det tredje, "Ingen kan love dig i morgen" fik fire og det fjerde, "Verden kan vente", modtog fem stjerner – dog af fire forskellige anmeldere – så hvis Seebach holder stimen, kan han se frem til en seksstjernet GAFFA-anmeldelse.

Du kan i løbet af sommeren opleve Rasmus Seebach live, når han drager på tour rundt i det danske festivalland, heriblandt på Grøn fra den 20.-30. juli samt på Smukfest den 9. august.


 

ANNONCE