Nyhed

Se Baby in Vain på skateboard og knallert i ny musikvideo

x

Den danske rocktrio Baby In Vain har netop udgivet en energifyldt video til bandets seneste single "To Heaven and Back". I videoen kører de to sangere og guitarister Lola Hammerich og Andrea Thuesen Johansen begge på skateboard, mens de eskorteres af trommeslager Benedicte Pierleoni, der trækker de to af sted på en knallert. Se videoen ovenfor – og se den endelig helt til ende, der sker noget interessant i de allersidste sekunder.

Videoen, instrueret af Palle Demant, er skudt i ét langt take, inspireret af de tidlige MTV-dage, hvor flere kunstnere benyttede denne metode til at udfærdige deres videoer (for eksempel Massive Attacks "Unfinished Sympathy", Primus' "Mr. Krinkle" og Weezers "Undone (The Sweater Song)").

Om den særprægede video udtaler bandet selv: “De to fedeste ting i verden er at køre på skateboard og på motorcykel. Men hvad gør man, når man ikke har en motorcykel? Man stjæler en knallert". 


Debutalbummet "More Nothing" udgives 25. august via amerikanske Partisan Records (The Black Angels, Cigarettes After Sex, Deer Tick), efterfølger sidste års debut-ep "For the Kids" og rummer ifølge pladeselskabet "lyden af et modnet Baby In Vain, der til stadighed kombinerer deres knivskarpe riffs, sardoniske lyrik og unikke uforudsigelighed på smukkeste vis."

Bandet er netop blevet annonceret til at spille til dette års Leeds og Reading Festival i England, hvor de henholdvis spiller 25. august og 27 august.

 


ANNONCE