Nyhed

Se Jesper Binzer i boksering i videoen til solosinglen "The Future is Now"

GAFFA – alt om musik

I går offentliggjorde Jesper Binzer fra D-A-D, at han udsender sin første solosingle, “The Future Is Now” i forbindelse med lanceringen af den nye internationale bokseturnering World Boxing Super Series. Nu er der også kommet en video til sangen, med Jesper Binzer i en boksering, og du kan se videoen ovenfor.
 
Jesper Binzer har i nogen tid bokset med nogle skitser, og da D-A-D i de seneste år har fokuseret på turnéer i stedet for at skrive nye sange – deres seneste studiealbum er fra 2011 – valgte Binzer at arbejde videre med idéerne på egen hånd, for som han selv udtrykker det: “Jeg har været inde i et overflow af idéer, og der har bogstavelig talt været udskriftskø på printeren, så jeg så mit snit til at afprøve dem. Den, der slap igennem nåleøjet, som jeg valgte at arbejde videre med, er “The Future Is Now”, og den er nu blevet valgt til markedsføre en ny stor bokseturnering på verdensplan”.
 
Producer og guitarist Søren Andersen, der arbejder sammen med Jesper Binzer på det nye nummer, var for to år siden vikar på bassen i D-A-D, da Stig Pedersen brækkede armen ved en koncert på Aarhus Havn, og det blev starten på et godt venskab. Og da Jesper efterfølgende lagde en gæstevokal på et af numrene med Sørens band Electric Guitars, var det med ordene: “Jeg skal ingen betaling have, bare en byttehandel i form af et par dage i dit Medley-studie”. Den vennetjeneste er nu indløst.
 
Medarrangør af World Boxing Super Series Kalle Sauerland udtaler om samarbejdet med Jesper Binzer: “Der kunne ikke være en mere passende titel på et nummer, der skal være med til at lancere turneringen. Fremtidens boksning starter nu med World Boxing Super Series, hvor de bedste kæmper mod de bedste. Vi er rigtig glade for at arbejde sammen med Jesper og er stolte af, at han kommer med dette mesterværk af et nummer, der spiller perfekt op til Muhammad Ali Trophy, der er den store pris. Vi ser frem til at præsentere nummeret og er glade for, at det er en del af hele konceptet”.
 
I morgen vil såvel alle deltagende boksere som Jesper Binzers nummer blive præsenteret på et stort anlagt pressemøde i Monaco. Binzer kan dog ikke selv være til stede, da han på det tidspunkt spiller med D-A-D på Vig Festival.
 
Jesper Binzer udtalte torsdag til DR Aftenshowet, at han til oktober begynder at skrive nye sange med D-A-D.
ANNONCE