Nyhed

Bryson Tiller giver dansk koncert

Den multiplatinvindende Kentucky-sanger rammer det nye TAP1 til oktober

Bryson Tiller har netop givet koncert på årets Roskilde Festival, og til efteråret vender han tilbage til Danmark med sin Set It Off Tour, hvor han gæster det nye TAP1 den 31. oktober med sit andet studiealbum True to Self og hitsene fra debuten T R A P S O U L .

I selskab med DJ Khaled og Rihanna står Bryson Tiller også bag en af sommerens største bangers, ”Wild Thoughts”, og det er ikke første gang, rapperen har været i selskab med navne i svægvægterklassen. Kunstnere som blandt andre Young Thug og Tory Lanez har også haft Tiller med en tur i studiet.

Tiller stammer fra Kentucky og startede sin karriere på SoundCloud, hvor han blev opdaget af Drake, som er en af den unge sanger og rappers helt store inspirationskilder. Han blev kort efter signet til RCA Records, der huser navne som Justin Timberlake og Usher samt danske MØ. 

Om Tillers andet album, ”True To Self” skrev GAFFAs Jens Dræby i sin firstjernede anmeldelse blandt andet: ”De 19 numre på True to Self flyder selvsagt sammen i en masse af 90'er-samples, summende rap-serenader og beundringsværdig selvsikkerhed.”

Billetterne sættes til salg 14. juli klokken 10.00.


 

ANNONCE