Nyhed

Se intens livevideo med turnéaktuelle JÆRV

GAFFA – alt om musik

Den dansksprogede duo JÆRV alias sangerinde Amanda Glindvad og synthspiller Mathias Pedersen Smidt har netop udgivet en intens livevideo til deres nye single "En anden drøm", den anden forløber fra deres kommende ep. Se videoen nedenfor.

JÆRVs kommende ep "Smuk & Ond" er sat til udgivelse senere 29. september via Playground Music og følger op på sidste års debut-ep "Dit hav". 

Hvor førstesinglen til ep'en, "Stille hjerte", viste JÆRV fra deres mere energiske side, er "En Anden Drøm" en anderledes eftertænksom sag – i hvert fald indtil nummerets dramatiske crescendo-afslutning. Amanda Glindvads tekstunivers kredser om opbrud og skiftende tider.


"'En Anden Drøm' er en af de sange, jeg virkelig elsker at synge live. Jeg føler den på en eller anden måde altid lige med det samme. Det er den sang på den kommende ep, som har været længst tid undervejs og samtidig nok den sang, der går tættest på mig følelsesmæssigt. Den handler for mig om stadig at elske en, man er nødt til at forlade. Sangen giver mig en følelse af nostalgi og længsel på en positiv og smuk måde”, udtaler Amanda Glindvad.


“En Anden Drøm er den eneste af den nye ep's sange, som har en historie, der går forud for udgivelsen af 'Dit Hav' sidste år. Faktisk stammer versmelodien helt tilbage fra før, JÆRV overhovedet havde manifesteret sig som et projekt, men vi måtte slås længe med at få stykket til at passe ind i en større musikalsk sammenhæng. Det var som om, at verset ikke helt ville derhen, hvor vi stilmæssigt lå på det tidspunkt, og derfor endte vi med at lægge det på hylden i første omgang. En dag fortæller Amanda mig så, at hun har skrevet et omkvæd til 'det der vers, vi havde gang i engang', og da jeg lytter til demoen, kan jeg med det samme høre, at her er noget helt specielt. 'En Anden Drøm' står for mig som en af vores stærkeste sange hidtil, og samtidigt var den med til at udstikke den nye, mere organisk/syntetisk-symbiosede lyd, som JÆRV siden hen har udforsket. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan folk tager imod den”, fortsætter Mathias Pedersen Smidt. 



JÆRV kan opleves følgende steder den kommende tid:


28. juli: Carpark Festival, København

4. august: Grimfest, Brabrand

8. september: Viften, Rødovre


22. september: VoxHall, Aarhus (opvarmning til Nabiha)

29. september: Bremen Teater, København

20. oktober: Vershuset, Næstved (opvarmning til Nabiha)


21. oktober: Skråen, Aalborg (opvarmning til Nabiha)

26. oktober: Pumpehuset, København (opvarmning til Nabiha)

28. oktober: Vejle Musikteater (opvarmning til Nabiha)


 

ANNONCE