Nyhed

Suspekt giver ekstrakoncert

GAFFA – alt om musik

Suspekt giver den 28. december en ekstrakoncert i Store Vega, hvor der bliver god mulighed for, at man kan få danset lidt af juleflæsket væk. Billetsalget er netop begyndt.

I februar udgav gruppen, der albumdebuterede i 1999, deres sjette og yderst anmelderroste album "100% Jesus". Et album, som fik de maksimale seks stjerner af GAFFA, hvor Anders Hjortskov blandt andet skrev:

"Orgi-E og Bai-D har perfektioneret deres lyriske formåen og synergien mellem de to grovkornede og dynamiske vokalister. Nu åbner de for en mere voksen tilgang til sangskrivningen, og det klæder dem på Kriminel og især på hyldesten til den afdøde rapper Linkoban på Ling's Sang, hvor tunge emner som cancer og døden bliver behandlet." Læs hele anmeldelsen her.


Dj Rune Rask og rapperne Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsen tog herefter på arenaturné, hvor de spillede for fulde huse i henholdsvis Aarhus, København og Aalborg. Den første koncert, i Scandinavian Congress Center i Aarhus, fik også seks stjerner af GAFFA, denne gang af Andreas Vedel Jensen, der blandt andet skrev:

"Alt i alt – stor respekt til gruppen Suspekt, for at holde ved sine værdier og tage sig selv alvorligt – og for at tage sit publikum alvorligt. Og endnu mere for at gøre det på den måde, dé gør det – uhøjtideligt, ægte og med fuld knald på festen og det fælles amoralske." Læs hele anmeldelsen her.

Koncerterne, der blev fulgt af optrædener til Herning Rocker og på NorthSide og Tinderbox, har givet bandet blod på tanden til at trille ud med tourbussen endnu engang, og de er forventningsfulde:


– Vi glæder os sindssygt meget til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse at komme ud på de danske landeveje - det er der Suspekt blev skabt og der vi hører til, hvilket også er grunden til, at vi betragter os selv som spillemænd, i ordets egentlig forstand”, siger Emil Simonsen.

Turnéen ser ud som følger:

Wonderfestiwall, Rønne, 19. august


For Evigt Hip Hop, Rødovre, 26. august

Forbrændingen, Albertslund, 26. oktober (udsolgt)

Forbrændingen, Albertslund, 27. oktober (udsolgt)


Gimle, Roskilde, 28. oktober

Sønderborghus, Sønderborg, 2. november

Kulturhus Svendborg, Svendborg, 3. november


Slagelse Musikhus, Slagelse, 4. november

Elværket, Holbæk, 10. november

Folkets Hus, Struer, 16. november


Turbinen, Randers, 17. november

Skive Theater, Skive, 18. november

Godset, Kolding, 23. november


Vejle Musikteater, Vejle, 25. november

Stars, Vordingborg, 30. november

Kulturværftet, Helsingør, 2. december


Jysk Musikteater, Silkeborg, 7. december

Nordkraft, Aalborg, 9. december

De Musiske Hus, Frederikshavn, 15. december


Tobakken, Esbjerg, 16. december

Store Vega, København, 27. december (udsolgt)

Store Vega, København, 27. december (ekstrakoncert)


ANNONCE