Nyhed

Father John Misty fortæller, at der er nyt album på vej

x

Fans af Father John Misty kan glæde sig. Et nyt album er nemlig ved at tage sin form og kan forventes ude i starten af næste år.

Det fortalte Josh Tillman under en koncert i Metro Theatre i Australien den 22. juli. Her proklamerede sangeren, at han ville starte med at mixe det nye album i den kommende uge, før han lettere ironisk kom med titlen på det kommende album: “It’s called Pure Comedy 2,” sagde han.

Om titlen passer, må tiden vise, men sikkert er det, at der snart er nyt fra Father John Misty. Du kan se en video fra koncerten, hvor han fortæller om det nye album nedenfor.


Albummet ”Pure Comedy” blev tildelt tre stjerner af GAFFA-anmelder Finn P. Madsen, som forklarer, at den velfungerende satire drukner i balladesovs: ”Pure Comedys satiriske undertone er velfungerende et stykke hen ad vejen, mens den tykke balladesovs bliver alt for ensformig og tyktflydende i længden. Næste gang må Father John Misty godt spice op på den musikalske formel og give helheden lidt mere originalitet og variation”.

 

 

Et opslag delt af Music Feeds (@musicfeeds) den


 
ANNONCE