Nyhed

Sia annoncerer juleplade og arbejder på film

GAFFA – alt om musik

Sia har netop offentliggjort, at hun senere på året vil udgive en juleplade med nye julesange, skrevet af hende og produceren Greg Kurstin. Samtidig har hun underskrevet en ny pladekontrakt med Atlantic Records efter tre album på RCA, skriver Billboard. Sia kommer dermed i selskab med kunstnere som Bruno Mars, Ed Sheeran, Wiz Khalifa og mange flere.

Det kommende udspil bliver Sias ottende album og efterfølgeren til "This Is Acting" fra 2016. Et album, GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez var lidt mellemfornøjet med. Han tildelte det tre stjerner og dommen: "Det er ikke spild af tid at sætte 'This Is Acting' på, så længe man er med på, at det bare er sjov og ballade og end ikke forsøger at matche '1000 Forms of Fear's mesterlige kombination af en stærk kommerciel lyd på den ene side og noget dybere og mere langtidsholdbart på den anden." Læs hele anmeldelsen her.

Sia arbejder for tiden også på sin første film, "Sister", der har danseren Maddie Ziegler, kendt fra flere Sia-videoer, i hovedrollen. Sia udtalte i 2015 til Billboard, at hun fandt ud af, at hun havde evner for at instruere, da hun instruerede musikvideoen til sin sang "Chandelier" med netop Maddie Ziegler i den bærende rolle. Det vides endnu ikke, hvornår filmen får premiere.


Se videoen til "Chandelier":

 


 

ANNONCE