Medier: Sanne Salomonsen ny X Factor-dommer

Medier: Sanne Salomonsen ny X Factor-dommer

Sanne Salomonsen skal være ny dommer i X Factor, skriver Tæt På og BT. DR vil ikke bekræfte historien over for BT, men ifølge BT's kilder "er den god nok". DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme fortæller, at DR snart vil offentliggøre dommerne i den kommende sæson.

Ifølge ugebladet Tæt På ønsker Mette Lindberg, der har været X Factor-dommer de seneste to sæsoner, ikke længere at være med. Om de to andre dommere, Remee og Thomas Blachman, vender tilbage, er stadig uvist, men statistikken taler for, at de gør, da de har været dommer i henholdsvis syv og ni sæsoner ud af de hidtil ti.

Sanne Salomonsen brød igennem i 1971, da hun som bare 15-årig havde den kvindelige hovedrolle i musicalen "Hair" i Cirkusbygningen. I 1973 udgav hun sin første soloplade, og i 80'erne fik hun endnu mere succes, først som sanger i Sneakers og siden igen som solist.

I 2006 blev Sanne Salomonsen ramt en blodprop i hjernen og holdt herefter lav profil i flere år. I 2009 udgav hun comebackalbummet "Unico", der blev en stor succes, og hun udgav i år sit 16. studiealbum, "Baby Blue".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA