Nyhed

Medie: Eminem udgiver snart album

GAFFA.dk – alt om musik

Eminem vil dette efterår udgive sit niende studiealbum, skriver branchesitet HITS Daily Double, der citerer anonyme musikbranchekilder. Nærmere info foreligger dog endnu ikke.

Sikkert er det dog, at rapsuperstjernen i nogen tid har arbejdet på albummet. I oktober sidste år tweetede han "Bare rolig, jeg arbejder på et album", samtidig med at han udgav anti-Trump-sangen "Campaign Speech".

Eminem debuterede i 1996 med albummet "Infinite" og brød igennem med toeren "The Slim Shady LP" fra 1999. Det nye album bliver opfølgeren til "The Marshall Mathers LP 2" fra 2013. Et album, som GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez begejstret tildelte fem stjerner med blandt andet følgende ord:


"Eminem har atter fast greb om det, han gør bedst, og med afsæt i et visse steder nostalgisk tilbageblik er ordene, rimene og flowet sammen med alvoren, humoren og vreden er med til at løfte 'The Marshall Mathers LP 2' som helhed. Det matcher ikke den ældre navnebror, men mindre kan også gøre det, og Marshall har atter fundet ind til kernen af sit talent – og det er en hæsblæsende fornøjelse at lægge ører til. Velkommen tilbage Marshall, Em og Slim!" Læs hele anmeldelsen her.

Varm op med "Berzerk" fra "The Marshall Mathers LP 2":


 
ANNONCE