Katy Perry spiller bizar basketball i ny musikvideo

Katy Perry spiller bizar basketball i ny musikvideo

Sangerinden maxer helt ud på bizar-skalaen

Katy Perry har netop lanceret musikvideoen til sin seneste single "Swish Swish". I den Dave Meyers-instruerede musikvideo er Perry anfører for et excentrisk basketballhold, der skal spille, hvad musikvideoen selv refererer til som, ”the most absurd game of the century”. Gæsteoptrædenerne tæller alt fra internetmeme-stjerner til Game of Thrones-skuespillere – og derudover er den fyldt med specialeffekter.  

Katy Perry i spidsen for et basketballhold inklusive underholdende specialeffekter... det lyder næsten som en skøn pop-version af klassikeren ”Space Jam” fra 1996. Men imellem de forcerede jokes, og forsøget på at skabe en video, der appelerer til lattermusklerne, ender man som seer alligevel med krummede tæer. 

"Swish Swish" er featuring Nicki Minaj, og i videoen dukker den skarpe rapper op i halvlegen med en opsang til Perrys klodsede hold. Den dramaturgiske ring sluttes, da sejren imod alle odds tilfalder Team Perry, men prisen for bedste eller mest originale musikvideo anno 2017 får hun i hvert fald ikke fra os. 

Se videoen herunder, og vurdér på dit eget humorbarometer, hvorvidt videoen holder.

Artiklen fortsætter under billedet.

Det er ikke kun i sin musikvideo, at Katy Perry beskyldes for at opføre sig en kende mærkeligt. Flere medier har nemlig kommenteret på hendes skæve opførsel i en række interviews. Blandt andet har hun givet fingeren til Ed Sheeran under et radiointerview, de begge deltog i, og under et interview på den røde løber til Brit Awards, stod hun og lavede flere Vogue-inspirerede poseringer i stedet for at svare på spørgsmål.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA