The Savage Rose aflyser Tønder Festival

The Savage Rose aflyser Tønder Festival

Tønder Festival har en aflysning fra headliner The Savage Rose grundet sygdom

“Det er med stor, stor beklagelse, at The Savage Rose ser sig nødsaget til at aflyse aftenens koncert på Tønder Festival. En koncert bandet havde glædet sig til at spille i over et år. Desværre er Annisette blevet ramt af sygdom og er ikke i stand til at gennemføre koncerten,” oplyser Tønder Festival på sin hjemmeside.

The Savage Rose skulle have spillet koncert i aften klokken syv på Open Air Scenen. I stedet er amerikanske Parker Millsap og hans band trådt til.

60’er-bandet med Annisette i front kan i år fejre 50 års jubilæum og har derfor offentligjort en omfattende skandinavisk turnéplan, som du kan læse om her.

Årets Roskilde Festival fik besøg af The Savage Rose på Orange Scene, hvis optræden fik 5 stjerner af GAFFAs Ole Rosenstand Svidt med blandt andet følgende ord: 

”Savage Rose med Annisette i hvid kjole lægger ud med den afdæmpede ”Romano Song”, som indtil i år sjældent er blevet spillet, og som Annisette, uden resten af bandet, lavede med elektronikaduoen Lulu Rouge i 2013. Et bevis på, at hun stadig er klar til at lade sig inspirere af meget yngre musikere. Stemmen er stor, smuk, udtryksfuld og hæs på den kraftfulde måde, og bandet spiller som sædvanlig fremragende.”

Klik her for at høre første single fra The Savage Roses kommende studiealbum, "Homeless". Albummet udkommer den 15. september.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA