Nyhed

Go Go Berlin offentliggør koncerter

GAFFA.dk – Alt om musik

Efter en periode med fordybelse og sangskrivning, og en kort sommerturné omkring Danmark og Tyskland, er Go Go Berlin på vej med nyt materiale

Den unge aarhusianske rockgruppe er blevet et velkendt navn herhjemme og har et ry som et af de stærkeste og mest intense live-acts på den danske scene. Go Go Berlin har i dag offentliggjort to nye koncerter og vil kunne ses følgende steder til foråret:

Train, Aarhus (23. marts)


Koncerthuset, Studie 2, København (24. marts)

Billetsalget begynder 1. september klokken 10.

”Go Go Berlin forstår at få publikum med. Der er plads til leg og gejl på scenen,” skriver GAFFAs Jeanett Meibom Andersen i en anmeldelse af bandets optræden tidligere denne måned på GrimFest. Hun skriver videre:


”Flere gange under koncerten har Christian Vium råbt ud til publikum ”skal vi have en fest, Aarhus?” og ja, det tror jeg nok lige, at det var meningen, at vi skulle i halmen under de grønne træer på den lille aarhusianske niche-festival. I stedet for et ”Hip Hip Hurra”, siger jeg ”Go Go Berlin” og venter i spænding til næste gang, jeg kan få lov at feste med de unge aarhusianske rock’n’rollere.”

Til trods for den seneste indskrumpning, da bassist Emil Rothmann forlod bandet tidligere i år grundet "en musikalsk uoverensstemmelse imellem Rothmann og Christian Vium og co", kan det forventes et tredje album i forbindelse med de kommende optrædener hen over foråret.

Det er to år siden bandet udgav deres seneste udspil, ”Electric Lives”. Albummet fik hele 6 stjerner af GAFFAs Kristoffer Veirum med blandt andet følgende ord:


”Dansk musikhistorie er overstrøet med så mange glitrende guldkorn, der rummede så meget potentiale og lovede så vidt, men viste sig at være blanke skud i bøssen. Det her lugter af tørt krudt og føles som en fuldtræffer. Fra Danmark til Berlin, det næste må være verdensherredømmet.”

ANNONCE