Nyhed

Selvkonfrontation og hån i ny musikvideo med Taylor Swift

GAFFA.dk – Alt om musik

Aldrig er en sang blevet spillet så mange gange de første 24 timer på hverken Spotify eller YouTube som Taylor Swifts nye single ”Look What You Made Me Do”. Nu er musikvideoen ude

Den amerikanske popsangerinde er i vælten for tiden. Det er ikke mange dage siden, hun udgav singlen ”Look What You Made Me Do”, første forsmag på hendes nye album ”Reputation”, der udkommer den 10. november i år. Nu har hun så sluppet musikvideoen til den nyeste single, der havde premiere under søndagens MTV Video Music Awards.

I begyndelsen af videoen ser vi Taylor Swift stå op fra de døde, som en zombie, for som det kommer frem i slutningen af hendes nye nummer: ”Den gamle Taylor er død.” Herefter er videoen præget af en række hån og konfrontationer med hende selv – bogstavelig talt står hun oven på et bjerg af forskellige Taylor Swifts, der har vist sig i tidligere musikvideoer gennem hendes karriere. De samme karakterer dukker op i slutningen af videoen, hvor de langer ud efter hinanden med kritikker, der tidligere er blevet rettet mod Taylor Swift. Se videoen herunder:


Artiklen fortsætter efter videoen.

Det nye nummer med popsangerinden har ifølge musikmediet NME slået to streaming-rekorder siden udgivelsen i torsdags. På Spotify blev sangen spillet mere end otte millioner gange de første 24 timer og slog dermed rekorden for ”first-days streams”. På YouTube slog ”Look What You Made Me Do” rekorden for ”first-day view” med 19 millioner visninger de første 24 timer.


Den forrige rekord på YouTube var det The Chainsmokers der stod for. De fik ni millioner visninger de første 24 timer med singlen "Something Just Like This" med Coldplay.

ANNONCE