Frank Panduro stopper hos Horsens & Friends – erfaren mand tager over

Frank Panduro stopper hos Horsens & Friends – erfaren mand tager over

Frank Panduro forlader jobbet som direktør for Horsens & Friends – og overlader pladsen til den tidligere formand for Smukfest, Claus Visbye

Horsens & Friends blev stiftet i 2000 af deres nuværende direktør Frank Panduro, som i denne funktion har hentet en lang række imponerende navne til Horsens, blandt andre Bob Dylan, David Bowie, Rolling Stones, Madonna, AC/DC, Metallica og senest Rammstein. Men hans epoke lakker nu mod enden, for fra det nye år overlader han direktørstolen til den tidligere Smukfest-formand, Claus Visbye.

”Selvfølgelig bliver det vemodigt at sige farvel til Horsens & Friends. Men alting får en ende, og jeg har i flere år tænkt: Hvem kan tage over? Jeg har fulgt Claus, og jeg har set, hvad han har gjort på Smukfest. Sådan én som Claus hænger ikke på træerne, og derfor er det nu, jeg træder tilbage. Man kan sige, at jeg har kørt Horsens & Friends frem til version 1.9999. Nu bliver det Claus, som tager hul på version 2.0.” udtaler 61-årige Frank Panduro om skiftet.

Claus Visbye er selv vokset op i Horsens, så han kender byen og dens historie. De seneste 17 år har han været en del af ledelsen bag Smukfest i Skanderborg og han har derigennem også været med til at præsentere nogle af musikscenens helt store navne. Han fratrådte sin stilling fra 1. september, og så var Frank Panduro hurtig til at køre ham i stilling til at overtage hans plads hos Horsens & Friends.

”Der er et unikt sammenhold i Horsens, og byen har opbygget en fantastisk erfaring med de store produktioner. Derfor var tilbuddet en udfordring, jeg ikke kunne lade ligge – plus at det er en ære at få lov til at bære byens og Franks værk videre” udtaler Claus Visbye.

Claus Visbye overtager stillingen pr. 1. januar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA