Ny livevideo fra Harry Styles teaser kommende verdensturné

Ny livevideo fra Harry Styles teaser kommende verdensturné

Harry Styles’ selvtitulerede soloalbum fra maj bliver ved med at overraske. Efter at have udgivet dokumentarfilmen ”Harry Styles: Behind the Album” samme måned udgiver han nu en live-performance af ”Two Ghosts”, som også optræder i dokumentaren. Det er en intim genindspilning, der går tæt på og helt ind til benet. Samtidig fungerer videoen som en forsmag på flere projekter, Styles har i støbeskeen dette efterår.

Livevideo med ny lyd

Livevideoen er indspillet i Londons historiske Abbey Road Studio. Her optræder Styles sammen med fem bandmedlemmer, som tilføjer nye harmonier til en særligt helhjertet genfortolkning af det allerede populære nummer. Se liveudgaven af ”Two Ghosts” her:

Artiklen fortsætter under videoen

En "ny" film og en verdensturné

Ifølge Billboard er videoen en teaser for en ny film, ”Behind the Album: The Performances”, som senere skal udgives via Apple Music. Her vil de ti livevideoer fra dokumentarfilmen blive samlet til en slags nyfortolkning af ”Harry Styles”-albummet.

Samtidig er videoen et afsæt for Styles' første solo-verdensturné, der indledes den 19. september. På denne tour vil Styles efter sigende gå i en mere ærlig retning og rent musikalsk være tættere på sit publikum, end de tidligere One Direction-turnéer bar præg af.

”Det eneste, jeg ville, var at være ærlig. Det har jeg ikke været før,” siger Harry Styles i et interview med Rolling Stone omkring albummet og dokumentaren. Og det må han siges at være i den nye livevideo – en stil, som han forhåbentlig vil tage med sig rundt i hele verden på sin kommende turné.

Du kan opleve Harry Styles på dansk jord i marts 2018, hvor han gæster Royal Arena i København. I forbindelse med sin ellers udsolgte turné har den britiske superstjerne nemlig udvidet antallet af koncerter, og det betyder, at der stadig er billetter at få – hvis du er hurtig. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA