Nyhed

Game of Thrones-skuespillere laver Tom Waits-cover

Gaffa.dk - Alt om musik

Bag scenerne har en gruppe af Game of Thrones-skuespillere formet bandet ”Brotherhood Without Banjos” og spillet et cover af Tom Waits

Der er noget lidt bizart ved at se Iain Glen i fuldt Ser Jorah-kostume med en guitar i hånden i stedet for et sværd, mens han sidder i døråbningen på en trailer, men hvis man lukker øjnene og ignorerer de malplacerede, moderne omgivelser, spiller han og de andre skuespillere faktisk et ganske habilt cover af Tom Waits’ ”I Hope That I Don’t Fall in Love With You”.

Det er Kristofer Hivju aka. Tormund Giantsbane, der har delt videoen, som du kan se nederst i artiklen, på Instagram. Her introducerer han det lille improviserede band som Brotherhood Without Banjos. Med i bandet er også Richard Dormer, der næsten ikke længere ligner Beric Dondarrion uden sin klap for øjet, og Rory McCann, der spiller Sandor ”The Hound” Clegane, der i videoen mest står og laver mærkelige ansigter inde i traileren.


I Game of Thrones kender vi dem som hårde typer, der foretrækker at løse deres uenigheder med et sværd, men her får vi et glimt af dem som bløde mænd, der kan få de fleste pigehjerter til at smelte. Måske burde Ser Jorah bare have sunget for Daenerys Targaryen for et par sæsoner siden, hvis han ville have hendes kærlighed?

 

BROTHERHOOD WITHOUT BANJOS This is our latest hit "Anthem over season seven end". On Guitar #iainglen ! On the ukulele #richarddormer, and choir Mr. #rorymccann and myself! Our new album is called: "What will fate bring us???" #brotherhoodwithoutbanjos #throwbackthuresday #got7 #behindthescenes #tomwaits

Et opslag delt af Kristofer Hivju (@khivju) den


ANNONCE