Nyhed

Ny single fra ”den nye” Taylor Swift

Gaffa.dk - Alt om musik

Taylor Swift-fans var muligvis ikke helt klar til den nye single ”… Ready For It?”

Mens Taylor Swifts fans stadig sad og prøvede at udfolde de mange detaljer i musikvideoen til singlen ”Look What You Made Me Do”, gjorde sangerinden sig klar til at droppe en ny single. Men på bedste Taylor Swift-manér kan hun selvfølgelig ikke bare varsle en single på almindelig vis, og derfor delte hun en teaser til sangen under en ESPN-udsendelse med en college footballkamp.

Filmisk viste klippet på ESPN ikke andet end en montage af football-øjeblikke, men i baggrunden spillede så en bid af Swifts nye single ”… Ready For It?”. Søndag kunne hele singlen høres på Spotify.


Artiklen fortsætter under videoen.


Tidligere på året begyndte Swift at tease til det nye album ”Reputation”, som udkommer den 10. november, med at dele et kryptisk videoklip af en slange på blandt andet Instagram, så denne lidt utraditionelle teaserdeling er ikke fremmede for hende. På den forrige single ”Look What You Made Me Do” erklærede Swift, at ”den gamle Taylor” er død, og med disse mediestunts gør hun det svært at overse ”den nye Taylor”.

Den nye single ”… Ready For It?” lyder dog som en forening af den gamle og den nye Taylor. Versene følger i de samme mørke og tunge spor, som hun lagde for dagen i ”Look What You Made Me Do”, mens omkvædet har en lettere og mere drømmende stemning, som kunne have været taget ud af ”1989”-albummet fra 2014. Du kan selv høre sangen herunder.


ANNONCE