Nyhed

Rasmus Seebach har to singler lige om hjørnet

GAFFA.dk - Alt om musik

Danmarks popdarling, Rasmus Seebach, har barslet med flere ting i 2017. Ud over at blive far i januar og optræde flittigt på festivaler sommeren over, annoncerede han i juli, at han dette efterår udgiver en ny single og dertil også et nyt album.

Nu får vi dog allerede mere fra albummet, end vi hidtil havde regnet med. Ikke blot én, men hele to singler udgives nemlig den 15. september.

Sange til Holger


Rasmus Seebachs album er dedikeret til sønnen Holger, for den nye titel som far har naturligvis gjort 2017 til en milepæl i Seebachs liv. Derfor kredser sangenes tekstunivers om temaer som forelskelse, mødet med Holgers mor og familierelationer. Seebach håber, at lille Holger ”en dag kan få glæde af sangene”.

Hvorfor han udgiver to singler frem for kun én, forklarer Seebach i en pressemeddelelse:

”De to sange hører uløseligt sammen. Det er to sider af samme sag. De repræsenterer to af de vigtigste perioder i mit kærlighedsliv. Sangen ”2017” omhandler forelskelsen, flirten samt det at skulle overbevise hinanden om, at man altså hører sammen, og at man er villig til at møde hinanden lige der, hvor man er i livet. Derimod omhandler ”Bli’ Her Lidt Endnu” den store krise – i bund og grund er det bare mig, der tigger og beder min pige om ikke at give op.”


Hele albummet udkommer senere på året.

ANNONCE