Nyhed

Father John Misty: ”Mit nye album er næsten færdigt”

Gaffa.dk - Alt om musik

Den faderlige musiker har arbejdet hurtigt på sit kommende album; det er nemlig kun et halvt år siden, at han udgav det forrige

Tilbage i juli fortalte Father John Misty under en koncert i Metro Theatre i Australien, at han var gået i gang med at arbejde på et nyt album. Han var på daværende tidspunkt stadig i gang med at turnere med sit seneste album ”Pure Comedy”, som udkom i april i år.

Nu har musikeren, der bærer det borgerlige navn Josh Tillman, udtalt i et interview til NME under End of the Road-festivalen, hvor han headlinede, at det nye album er så godt som færdigt.


”Der er kun en sang, som jeg skal have lagt en bas ind over. Jeg bruger timer på at skrige og græde i frustration, mens jeg prøver at finde den rigtige,” udtaler han.

Han afslører også, at albummet kommer til at indholde 10 sange og beskriver sine tidligere udgivelser som prætentiøse, firkantede konceptplader. Så det ser ud til, at vi kan forvente et mere løsrevet udtryk på det kommende album, og måske kan Father John Misty så også høste mere end de tre stjerner, som GAFFAs anmelder, Finn P. Madsen, gav det seneste album ”Pure Comedy”.

Ifølge Tillmans udtalelse fra juli kan det nye album forventes på gaden i starten af det nye år.


I april gav Father John Misty et langt interview til GAFFA, hvor han blandt andet talte om Nick Cave, angst og om at tage LSD hver dag. Læs interviewet her.

ANNONCE