Nyhed

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox tager poppen tilbage i tiden ved danske koncerter

Gaffa.dk - Alt om musik

Det kan godt være, at Radiohead ikke selv vil spille deres ikoniske hit ”Creep” til koncerter, men nu kan du høre den live i en jazzet bigband-udgave, når Scott Bradlee tager sin postmoderne jukebox med til Danmark

Det musikalske kollektiv Postmodern Jukebox, der bliver anført af pianist og arrangør Scott Bradlee, har tidligere haft udsolgte shows i hele Danmark, og nu kommer de tilbage for at give koncerter i København og Odense til april.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox spiller coversange af moderne pophits i musikalske stilarter fra fortiden, eller som de selv beskriver det ”We take pop music back in time”.


Deres imponerede bagkatalog tæller blandt andet en jazzudgave af ”Seven Nation Army”, hvor det instrumentale stykke bliver spillet på blæsere og en swingudgave af ”All About That Bass”, hvor der, ulig originalen, faktisk indgår en del bas i arrangementet – og i bedste retrostil er det selvfølgelig en kontrabas.

Senest har jukeboxen lavet et cover af Taylor Swifts ”Look What You Made Me Do”, der næsten lyder som et ældre James Bond-tema, så man må også sige, at de er hurtigt ude med tidens aktuelle hits.

Det evigt voksende kollektiv af musikere har nu over 70 medlemmer, der på skift turnerer. Særligt på YouTube har de nydt stort popularitet med over 500 millioner visninger, og derudover har de også spillet hundredvis af koncerter for fulde huse verden over. Du kan opleve dem på Store Vega den 23. april eller i Odense på Posten den 25. april.

ANNONCE