Nyhed

Første smugkig på ambitiøs storfilm om Queen-forsanger

GAFFA.dk - Alt om musik

Var du i tvivl? Bare rolig, det var vi også. Men det er ingen ringere end den unge skuespiller Rami Malek, der legemliggør Queen-legenden Freddie Mercury ned til mindste detalje. 

Filmen om den karismatiske sanger har først premiere den 25. december 2018, men vi får her det allerførste smugkig på det kreative arbejde bag filmen, og hvad vi kan forvente ikke mindst af hovedrolleindehaveren. 

Rami Malek er kendt fra den anerkendte dramaserie "Mr. Robot", som også har et dansk input i kraft af modellen og skuespilleringen Stephanie Corneliussen. Rami Maleks rolle i "Mr. Robot" har høstet stor ros fra kritikere såvel som priser i form af Critic’s Choice Television Award og en Emmy for bedste hovedrolle i en dramaserie. 


Om rollen og ansvaret for at portrættere et ikon som Mercury, har Rami Malek udtalt til Entertainment Weekly: ”at ligne ham tilføjer kun til det høje niveau af selvtillid, som det kræver at kunne spille Freddie Mercury”.

Brian May, guitarist i Queen, viser sin støtte til projektet, og lagde i går dette billede på Instagram.

 

The Bo Rhap Boys !!!! Or you could maybe call them the New Queen ? These great guys are already living and breathing their roles as us in our youthful prime. Left to Right: Joe Mazzello as JD, Gwilym Lee as BM, Ben Hardy as RT, Rami Malek as FM. Honoured ! Bri


Et opslag delt af Brian Harold May (@brianmayforreal) den

Bryan Singer, kendt for The Usual Suspects og X-Men, har ansvaret for at instruere filmen, som har fået titlen "Bohemian Rhapsody". For ham handler det ikke kun om at fortælle den mørke side af Mercurys liv og historie, men en film som hylder musikken og en vinkel på den begrænsede tidsramme, filmen arbejder indenfor. Historien kommer til at strække sig fra 1970, hvor Mercury dannede Queen med Brian May og Roger Taylor, og indtil bandets optræden ved Live Aid i 1985, seks år før Mercury døde af komplikationerne af AIDS, skriver Entertainment Weekly. 


Fotoet af Rami Malek blev offentliggjort i går, på hvad der ville have været Freddie Mercurys 71 års fødselsdag.

ANNONCE