Volbeat kommer Seebach til undsætning

Volbeat kommer Seebach til undsætning

Efter Volbeats udsolgte koncert i Parken sidste måned, der fik hele seks stjerner af GAFFA, er metalbandet nu tilbage på førstepladsen af Hitlisten med det 15 måneder gamle album ”Seal the Deal & Let’s Boogie”

Og hvad så, tænker du måske, men den pludselige topplacering på Hitlisten har gjort, at Ed Sheeran skubbes ned til en andenplads og derfor forhindres i at overtage rekorden fra Rasmus Seebach, påpeger Ekstra Bladet.

Seebachs selvtitulerede debutalbum fra 2009 lå i hele 25 uger som nummer ét på Hitlisten. I nu 24 uger har Ed Sheeran ligget på førstepladsen med sit nyeste album ”Divide” og dermed snuset til rekorden, men lige inden han kunne nå at måle sig med Seebach, sprang Volbeat op fra nummer 11 til nummer ét.

”Divide” må derfor nøjes med en andenplads, efter at albummet har tilbragt 26 uger på Top 40 og 24 uger som nummer ét. Se de andre placeringer på Hitlisten her.

Volbeat leverede som nævnt overfor en ifølge GAFFAs anmelder mesterlig koncert sidste måned i Parken, hvor både Lars Ulrich og Mikkel Kessler kom forbi. ”Der er håb for dansk rock”, skriver GAFFAs Keld Broksø i en anmeldelse af metalbandets optræden – en optræden, han aldrig har set magen til.

Der var dog stor debat inden koncerten, da Volbeat havde nægtet at godkende akkrediteringsforespørgslerne fra både metalmagasinet Devilution og Ekstra Bladet. Det hele rejste interessante spørgsmål om selvcensur og ytringsfrihed, som GAFFA forsøgte at besvare.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA