Nyhed

Video: Velvet Volume udforsker selvoptagetheden i Sofia Coppola-stil

GAFFA.dk - Alt om musik

Velvet Volume har i dag release på deres nye nummer ”Look Look Look!”, og i samme omgang medfølger der en splinterny video fra bandet.

De tre rocksøstre har med deres unge ligefremhed længe spillet sig ind i mange rockhjerter, og selvom de tre unge aarhusianere med ”Look Look Look” forholder sig til at blive voksne, er der tydeligvis ingen tegn på, at Velvet Volume har tænkt sig at sætte farten ned. 

 

DEAR TEENS BETWEEN 13-17 years! Vi spiller til @aarhusfestuge Smells Like Teens lørdag ! Vi glæder os helt vildt! #wonhundred #powerpuff Photo: @danielaude Find eventet på Facebook!


Et opslag delt af Velvet Volume (@velvetvolume) den

I maj i år gav GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt den aarhusianske trio fem stjerner for deres optræden til Spot Festival, samt disse ord med på vejen: 


– Det er rå, upoleret og halvtung rock, med både guitar- og bassolo, og gruppens store liveerfaring er tydelig. De spiller fremragende, sammen og hver for sig, og samtidig har de hele to stilsikre frontfigurer: Bassist Noami Lachmi med den melodiske og sødmefulde popstemme og guitarist Noa Lachmis mere aggressive og punkede vokal. De to synger duetter i adskillige sange, og deres vokaler fungerer fortrinligt både sammen og som kontraster til hinanden.

Læs hele anmeldelsen her: Søstertrioen viser, at rocken har en fremtid

De fremadstormende søstre synger om dagdriveri og alle de dårlige vaner, der følger med en hverdag, man endnu ikke helt har fundet ud af selv at strukturere. 


– Nummeret blev skrevet i en periode, hvor vi hver især var ved at vænne os til en ny tid i vores liv – en tid, der var præget af rastløshed og usikkerhed, fortæller Noa Lachmi fra trioen.

Singlen giver forsmag på det kommende album, ”Look Look Look!” og varmer op til efterårsturnéen, som skydes i gang den 21. september på Reeperbahn Festival i Hamburg. 

Se videoen her:

ANNONCE