Nyhed

Marilyn Manson ved, hvor du bor!

GAFFA.dk - Alt om musik

Marylin Manson har netop offentliggjort releasedatoen for sit nye album ”Heaven Upside Down” – et album, som skulle have været ude tilbage i foråret, men blev udskudt på ubestemt tid. Vi kan nu glæde os til den 6. oktober, hvor 10 nye Manson-tracks blæser os omkuld, og indtil da er førstesinglen ”We Know Where You Fucking Live” ude, med et teaserklip til den kommende video.

 

 

Et opslag delt af Marilyn Manson (@marilynmanson) den


 

”Heaven Upside Down” er Marilyn Mansons 10 album og er indspillet i Los Angeles i endnu et samarbejde med producer og filmkomponist Tyler Bates. Med det nye album bringer de ifølge pladeselskabet Caroline Records et næsten filmisk lydbillede ind i musikken, og på samme tid bibeholder de Mansons kendetegnende hektiske og foruroligende stil. Bates og Manson samarbejdede også på Mansons sidste album ”The Pale Emperor”. Trods det har de to plader ikke meget til fælles.


Den aggressive nye single ”We Know Where You Fucking Live” beskriver korruptionen af staten og nationen og den store brug af droner samt overvågningssamfundet. 

Marilyn Manson gæster Danmark på sin store Europaturné i efteråret og slår vejen forbi Kulturværftet i Hal 14 onsdag den 15 november 2017. 

Hør den nye single her:

ANNONCE