Dave Gahan som ensom astronaut i ny Depeche Mode-video

Dave Gahan som ensom astronaut i ny Depeche Mode-video

Depeche Mode er klar med en musikvideo til singlen "Cover Me", en video hvor forsanger Dave Gahan bevæger sig rundt i L.A. i astronautkostume.

Selv en rockstjerne i en astronautdragt må vente på, at lyset bliver grønt, før han kan gå over vejen. Så der står Dave Gahan med sin hjelm under armen og trykker utålmodigt på knappen ved fodgængerfeltet, inden lyset endelig skifter fra en stoppende hånd til en silhuet af en gående mand.

Sådan starter den monokrome video til Depeche Modes seneste single ”Cover Me”, der er skabt af den hollandske filmskaber Anton Corbijn, som også har stået bag de fleste andre visuelle outputs fra bandet, siden han i 1986 lavede videoen til ”A Question of Time” fra albummet ”Black Celebration”. Han lavede også musikvideoen til ”Where’s the Revolution”, der ligesom ”Cover Me” kommer fra det seneste album ”Spirit”.

Dave Gahan er co. er p.t. på tour i Nordamerika, hvor de var nødt til at aflyse deres koncert i Tampa, Florida på grund af orkanen Irma, men de planlægger stadig at gennemføre deres koncert i Miami i morgen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA