Nyhed

LYT: Rasmus Seebach udgiver to singler

GAFFA.dk - Alt om musik

Danmarks popprins har barslet og varslet med flere ting i 2017. Ud over at blive far i januar annoncerede han i juli udgivelsen af ikke blot én, men hele to singler i løbet af efteråret. Nu er dagen kommet, og vi kan således lægge øre til de to poppræstationer “2017” og “Bli’ Her Lidt Endnu”. Hele albummet udkommer senere på året. 

Den nye titel som far har i sagens natur haft en gedigen indflydelse på Seebachs musikalske og professionelle liv. Netop familien og familieforøgelsen er derfor det centrale omdrejningspunkt i det tekstmæssige univers på den nye plade, herunder mødet med Holgers mor og ikke mindst Holger, deres fælles søn:

"Jeg har valgt at dedikere mit nye album til Holger. I sangene fortæller jeg blandt andet om, hvordan jeg mødte hans mor, og hvem hans farfar var. Jeg håber, at han en dag kan få glæde af sangene," udtaler Seebach.


Hvorfor han udgiver to singler frem for kun én, forklarer Seebach i en pressemeddelelse:

"De to sange hører uløseligt sammen. Det er to sider af samme sag. De repræsenterer to af de vigtigste perioder i mit kærlighedsliv. Sangen ”2017” omhandler forelskelsen, flirten samt det at skulle overbevise hinanden om, at man altså hører sammen, og at man er villig til at møde hinanden lige der, hvor man er i livet. Derimod omhandler ”Bli’ Her Lidt Endnu” den store krise – i bund og grund er det bare mig, der tigger og beder min pige om ikke at give op."

Rasmus Seebach har siden debuten i 2009 udgivet et nyt album hvert andet efterår, så han holder sin faste udgivelsesfrekvens. Det første, selvbetitlede album fik i øvrigt to stjerner af GAFFA, det andet, "Mer' end kærlighed", fik tre stjerner. Det tredje, "Ingen kan love dig i morgen" fik fire og det fjerde, "Verden kan vente", modtog fem stjerner – dog af fire forskellige anmeldere. Hvis Seebach holder stimen, kan han måske se frem til en seksstjernet GAFFA-anmeldelse.


Se Seebachs singleteaser her.

 


Lyt til "2017" her.

Lyt til "Bli' Her Lidt Endnu" her.

ANNONCE