Nyhed

P3 Guld afslører de nominerede og optrædende til årets fest

GAFFA.dk – alt om musik

Traditionen tro holder P3 et årligt award-show - og i år er ingen undtagelse. Scarlet Pleasure, Maximillian og Nelson Can (billedet) er blandt de optrædende til årets arrangement, og nu er nomineringerne til "P3 Prisen", "P3 Talentet" og "P3 Lytterhittet" ligeledes fundet. Herligheden finder sted den 22. september klokken 21, og billetterne til guldfesten er allerede revet ned fra de virtuelle hylder.

I år er det enten Kesi eller Benal, der løber afsted med den anerkendte P3 Guld-statuette, "P3 Prisen".

Om nomineringen af Kesi siger musikredaktør på P3, Mathias Buch Jensen: 


"Kesi har det seneste år haft en opadgående kurve, der ikke ser ud til at knække foreløbig. Han har udviklet sig helt vildt og er for hvert eneste nye nummer gået et trin op. Det er meget imponerende. Kesi evner som få at lave hits til gaden, dansegulvet og radioen, og fra at være en, man associerede med at være en del af et slæng, er han trådt helt i karakter som solist og har fundet sin egen plads i spændingsfeltet mellem pop og rap. Han er efter min bedste overbevisning en af sin generations største stjerner.”

Om duoen Benal siger Mathias Buch Jensen:

"Der står "UNIK" med store typer ud over Benal. Der er ingen som dem. Parringen af Alberts elektroniske produktioner og Benjamins pågående og billedskabende rap skaber noget helt særligt, som dunker i både krop, hjerte og hjerne. Benal er under konstant udvikling og virker som en utæmmelig størrelse, du ikke helt kan regne ud. En størrelse, der er ved at skyde sig ud af undergrunden og op til overfladen."


Til prisen "P3 Talentet" er Soleima, Hugo Helmig og Noah Carter. En statuette, som spår fremtidens hitmagere.

Den sidste kategori, "P3 Lytterhittet", er udpeget af P3’s lyttere, som har kunnet stemme på en række numre med høj placering på radiokanalens spillelister. Indtil videre har lytterne nomineret numrene "Inclosure" af Alex Vargas, "Deja Vu" af Scarlet Pleasure, "Ouch" af Phlake og "Forstenet" af Karl William.

Dette års guldfest hostes af Petra Nagel og Andrew Moyo. På musikfronten kan vi forvente optrædener fra både Nelson Can, Soleima, Noah Carter, Benal, Hugo Helmig, Scarlet Pleasure, Kesi og Maximillian.


I 16 år har P3 uddelt priser til dansk musiks spirende stjerner og har derigennem skubbet store navne som Tina DickowSaybia og Mew frem i rampelyset. Sidste år vandt Karl William P3 Prisen, hvor der medfølger en præmie på 100.000 kroner.

 

ANNONCE