Nyhed

Det danske soulpop-stjerneskud Maximillian er klar med ny single – “Strangers”

GAFFA.dk – alt om musik

Den 18-årige soulpop-sanger Maximillian har i dag udgivet sin fjerde single. 28. oktober skal han spille sin hidtil største koncert, i DR Koncerthuset, Studie 3.

”Nogle gange er det bedst at lægge fortiden bag sig – spille et følelsesspil med sig selv for at kunne komme videre. Det at være fremmed for en anden eller sine handlinger kan være sidste udvej,” siger Maximillian om sin nye single, der handler om et betændt forhold.

Maximillians karriere begyndte, da han i februar lagde en video op på sin Facebook-side, hvor han spillede sangen “Feelings”, som han selv havde skrevet. Den har indtil videre fået næsten 110.000 afspilninger. Efter den succesfulde video lavede han et mash-up af London Grammars “Hey Now” og Frank Oceans “Pink + White”, der også blev rigtig populær og fik masser af visninger.


Videoerne trak også opmærksomhed til sig i udlandet, blandt andet fra det engelske magasin Clash og den amerikanske musiktjeneste Hilly Dilly. Efter de succesfulde Facebook-videoer udgav Maximillian i maj sin første single, “Higher”, som blev spillet flittigt på P3. Nu er han klar med sin nye single “Strangers” som en optakt til hans koncert i DR Koncerthuset.

Maximillian spiller også til P3 Guld i DR Koncerthuset 22. september.

Hør både “Feelings” og “Strangers” her:


ANNONCE