Nyhed

Sam Smith giver gåsehud med sin nye video

GAFFA.dk – Alt om musik

Man kan høre guldbrædderne knirke, som han står og småtripper på stedet og varmer stemmen op. Der forberedes til en følelsesmæssig udkrængning af et knust hjerte og følgerne heraf.  

Sam Smith skildrer det største emne indenfor sangskrivning i sin nye video – kærlighedssorger og breakups, men han formår at skrue op for intensiteten, og hans skrøbelige stemme rammer de nye eller fortrængte minder, som de fleste af os går rundt med.

”Too Good at Goodbyes” er sangerens første udgivelse i to år, siden man i 2015 kunne høre hans vokal på James Bond-temanummeret ”Writing’s On the Wall”, der blev tildelt en Oscar for ”Best Original Song”. 


Mange af sangerens fans har allerede reageret på den nye video, og der er ingen tvivl om, at den har ramt mange lige i hjertekulen.

 

 

 

"Too Good at Goodbyes" er første single fra Sam Smiths kommende album, som endnu ikke har fået en udgivelsesdato, men forventes at ramme "hylderne" inden jul. Han fortæller i et interview til Apple Music, at sangen er en af de mest følelsesladede fra det nye album. "Sangen handler om mig og det forhold, jeg var i. Hele albummet handler faktisk ikke kun om mig, der er omkring fire personlige sange, og resten handler om forskellige ting, og hvad de forskellige mennesker i mit liv har gennemgået", fortalte sangeren.


Se videoen her:

ANNONCE