MØ er hovednavn til spektakulært snowboard- og skiløbevent

MØ er hovednavn til spektakulært snowboard- og skiløbevent

Fredag den 3. og lørdag den 4. november vil Refshaleøen være centrum for det spektakulære sportsevent Copenhagen Winter Games. 120 atleter vil i anledningen af World Cup og OL-kvalifikationerne for skiløbere og snowboardere troppe op fra mere end 25 lande. I en pressemeddelelse skriver arrangørerne nu, at MØ bliver hovednavnet, og at hun i øvrigt får selskab af blandt andre Saveus, Phlake og TooManyLeftHands.

Tilbage i april udgav den odenseanske energibombe sin nye single “Nights With You” – et veninde-hyldende downtemponummer. MØ har tidligere berettet:

- “Nights With You” handler om min bedste veninde. Jeg har kendt hende siden børnehaven, og hun er som en søster for mig. Vi er meget forskellige, men samtidig også meget ens. Sangen handler om at fortælle sin sjæleven at man nogle gange bliver nødt til at slippe alle sine bekymringer. Vi lever i nogle skøre tider, i en skør verden med skøre forventninger om, hvad lykke er. Og presset, vi lægger på os selv, er enormt. Nogle gange behøver vi en hjælpende hånd fra en person som kender en selv rigtig godt til at befale, at man skal stoppe med at bekymre sig – slukke telefonen, gå ud, drikke sig fuld og glemme livet som vi kender det – bare for en stund.”

Nummeret er en forsmag på hendes andet album, som er tæt på at være færdigt, og som bliver efterfølgeren til den nu tre år gamle debut, "No Mythologies to Follow".

Udover de musikalske indslag vil begivenhedens omdrejningspunkt som altid være den 50 meter høje og sneklædte rampe, som vil sende de mange dystende deltagere ud på et 25 meter langt hop, der skal rumme diverse spektakulære tricks.

 

Lyt til "Nights With You" herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA