Ugens Topsify Hit: Skinz flytter festen ind i soveværelset på ny single

Ugens Topsify Hit: Skinz flytter festen ind i soveværelset på ny single

Skinz fanger en flabet søndagsstemning på sin nye single "Jaloux", hvor der lukkes op for et groovy beat, flydende tekstflow og lumre undertoner.

Det fængende ”Alle dine veninder, de’ jaloux” i omkvædet sikrer syng-med-fælleskoret, som Skinz efterhånden er kendt for fra sine seneste hits, ”Jeg Har En Pige” og ”I Min Zone”, mens versene strøer en god mængde one-liners om sig.

Skinz viser en ny, blødere side af sig selv i sangen om et forhold til en pige, men ikke overraskende er det med et glimt i øjet. Pigens veninder er jaloux på det, hun og Skinz har sammen, men for Skinz er det helt okay, at de er jaloux – pigerne kan jo bare deles.

Skinz har haft et år i fuld fart med en platincertificering for ”Jeg Har En Pige”, fortsat placering på hitlisterne med den seneste single ”I Min Zone”, optræden på Grøn Koncert, og ikke mindst en club-turné rundt i hele landet. Nu kanaliseres al denne energi ind i den nye single, ”Jaloux”.

Lyt til singlen herunder. 

 

Hør hele ugens Topsify Denmark-playliste ”Ny Musik nedenfor på Spotify – og husk, at du kan følge den på Spotify, så bliver du løbende opdateret med den bedste nye musik.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA