JÆRV smider energisk single

JÆRV smider energisk single

Den dansksprogede duo JÆRV bestående af sangerinde Amanda Glindvad og synthspiller Mathias Pedersen Smidt har i dag udgivet en video til deres nyeste single "Fra din krop".

Ligesom seneste videoudgivelse til den smukke single ”En anden drøm” er den helt nye video fra upcomingduoen JÆRV optaget i liveuniverset – som seer kommer du tæt på Glindvad og Smidt i deres optræden. "Fra din krop" er et tempofyldt og energisk nummer med synthesizere fulde af alvor og spænding. Amanda Glindvad komplementerer det med sin indlevelsesrige og intime dansksprogede vokal. Se videoen til ”Fra din krop” herunder. 

Artiklen fortsætter under videoen.

"Fra din krop" er tredje forsmag på JÆRVs kommende ep Smuk & Ond, der udgives den 29. september og følger op på sidste års debut Dit hav. Hvor nyudgivelsen "Fra din krop" viser en mere energisk side af JÆRV, fik lytteren adgang til en roligere og mere eftertænksom side af duoen med singlen "En anden drøm".

Den elektroniske popduo kan opleves på VoxHall i Aarhus i aften, som support til danske dance-, pop- og R&B-kunstner Nabiha. Næste fredag den 29. september holder JÆRV gratis release koncert på Bremen Teater i København. Herudover kan de opleves til koncerter med Nabiha følgende steder i efteråret:

20. oktober: Vershuset, Næstved (opvarmning til Nabiha)

21. oktober: Skråen, Aalborg (opvarmning til Nabiha)

26. oktober: Pumpehuset, København (opvarmning til Nabiha)

28. oktober: Vejle Musikteater (opvarmning til Nabiha)

I et interview fortæller de om den nye ep, at de er kommet nærmere forståelsen af, hvad JÆRV skal være rent musikalsk:

– Det er stadig væk dansksproget popmusik, siger forsanger Amanda Glindvad, før Mathias Pedersen Smidt tilføjer: – Men så synes jeg ikke rigtigt, det er nogen, der blander så hudløst ærlige og intime tekster med så voldsomme produktioner.

Se hele interviewet her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA