Ny single fra P3 Guld-aktuelle Scarlet Pleasure

Ny single fra P3 Guld-aktuelle Scarlet Pleasure

Den storhittende trio Scarlet Pleasure kan løbe med prisen som årets Lytterhit på P3 og spiller live ved aftenens prisuddeling i DR Koncerthuset. I dag udkommer den splinternye single ”Good Together”, som handler om alt det, der kunne have været.

"Det er en sang om et forlist forhold og en grundfølelse af uvished om, hvad det kunne være blevet til – nogle gange vil skæbnen det bare anderledes," fortæller forsanger Emil Goll om ”Good Together”. Og netop skæbnen er efterhånden synonym for historierne og det persongalleri, som Scarlet Pleasure har foldet ud på de to seneste udgivelser. Goll uddyber: ”Livet er på mange måder en række tilfældigheder, som bunder i de valg, du tager. Og dem kan vi godt lide at dykke ned i, på godt og ondt.”

På Instagram har de også teaset med en snartkommende video i utallige nuancer af blå.

 

Good Together new tune made with @vascocph. out everywhere. Link in bio @scarletpleasure

Et opslag delt af Scarlet Pleasure (@scarletpleasure) den

 

Den populære pop-trio, der består af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone, har haft en relativt travl sommer med optrædener på Grøn Koncert.

I efteråret fortsætter de deres række af koncerter, og til foråret er de så klar til at spille deres hidtil største koncerter, når Forum Black Box i København og Scandinavian Congress Center i Aarhus indtages den 23. og 24. marts.

Lyt til ”Good Times” her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA