Det er slut med Gulddreng

Det er slut med Gulddreng

I dokumentarserien Gulddreng vs. Malte på DR3 har Malte Ebert netop offentliggjort, at han stopper karrieren som Gulddreng.

 "Jeg er ked af, at jeg ikke kan blive ved med at være Gulddreng. Men sådan er det. Vi ses på den anden side". Med disse ord slutter dokumentaren om fænomenet, der har taget et helt land med storm.
Forinden ser man ham skrive under på en kontrakt med Sony Music, hvor han vil fortsætte sin karriere. Han skal synge på engelsk og det bliver altså uden de karakteristiske, runde solbriller og det lange pandehår.

I dokumentaren fortæller Malte Ebert, at han er træt af rollen som Gulddreng, og at det efterhånden er blevet svært at balancere mellem den karikerede karakter og ham selv. Den annoncerede koncert i Royal Arena den 2. februar bliver hans sidste som Gulddreng: "Jeg vil jo gerne slutte med et brag", siger han.

Han har indtaget den ene førsteplads på hitlisterne efter den anden, og modtaget priser for sin musik. Man har langt hen ad vejen vist, at der var tale om et gimmick, men de fængende popsange og den sjove karakter er gået lige i manges hjerter, og lattermuskler.

Tak for underholdningen. Det har været sjovt.
Vi ønsker Malte held og lykke med fremtiden!

Hvis du vil holde fast i Gulddreng lidt endnu, så læs eller genlæs hans første store magasininterview, som han lavede med os i december 2016.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA